Healing

Hva jeg tilbyr

Jeg brenner for er å dele den dypere tilstedeværelsen vi er med en lekenhet.

Jeg fasiliterer et rom hvor det er trygt å være hele deg. Hvor alle opplevelser, følelser og tanker er velkommen.

Et rom hvor du kan slippe magen ut og senke skuldrene. Puste dypt og kjenne etter… Hva er levende inni meg her og nå? Er det kanskje greit å slippe kontrollen for et øyeblikk og bare se hva som skjer?

 

Sammen kan vi utforske øyeblikket slik det er og slik det skjer. La hele friheten du er åpne seg, og la den du kanskje trodde du var få løsne fri. Det er tilstedeværelsens alkymi.

Nøkkelen er alltid å hvile i din opplevelse. 

Yoga, healing og meditasjon kan fort bli litt alvorlig. Derfor er det så verdifullt å huske på lekenheten! Lekenheten som kan drite litt i det å klare å være tilstede, og det å gjøre ting riktig.

 

Det eneste du trenger er å være den du allerede er. La øyeblikket skje slik det skjer. Være som barnet som utforsker øyeblikket med lekenhetens frie letthet, bakenfor tankenes tunge tetthet!


Individuell Healing & Sjels-veiledning

Jeg tilbyr individuelle healingtimer & sjels-veiledning. Jeg bruker ingen metode, men lar healingen få skje spontant i møtet vårt. Det skjer som den dypere tilstedeværelsen vi allerede er.

 

Det som ligger klart i deg til å åpnes som sann kjærlighet, stillhet og kraft får utfolde seg. Det som er klart i deg til å løsne fri av opplevde begrensinger og fortidens sår får komme frem i fristilling. 

Fjern-healing

For deg som ikke har mulighet til å møte opp fysisk på kontoret mitt er fjern-healing et godt alternativ.

 

På en fjern-healing time snakker vi via telefon eller Zoom i starten og slutten av timen. Resten av timen skjer uten direkte kommunikasjon. 

Da anbefales du å ligge eller sitte et sted du kan slappe av og kjenne healingen som skjer.

 

Fjern-healing er like virkningsfullt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healingkraften ikke er begrenset av tid og rom. En slik time kan vise deg nettopp dette.


Meditasjon & Healing-Samlinger

Mine meditasjon- & healingsamlinger skjer spontant gjennom øyeblikket. Der vår dypere tilstedeværelse åpnes som øyeblikkets evighet, stillhet og kraft.

Det skjer både guidet og i stillhet. Med og uten musikk. 

Jeg har gratis live meditasjoner og lydopptak på Insight Timer appen.