top of page

Healing

Hva jeg tilbyr

Jeg brenner for er å dele den dypere tilstedeværelsen vi er med en lekenhet.

Jeg fasiliterer et rom hvor det er trygt å være hele deg. Hvor alle opplevelser, følelser og tanker er velkommen.

Et rom hvor du kan slippe magen ut og senke skuldrene. Puste dypt og kjenne etter… Hva er levende inni meg her og nå? Er det kanskje greit å slippe kontrollen for et øyeblikk og bare se hva som skjer?

 

Sammen kan vi utforske øyeblikket slik det er og slik det skjer. La hele friheten du er åpne seg, og la den du kanskje trodde du var få løsne fri. Det er tilstedeværelsens alkymi.

Nøkkelen er alltid å hvile i din opplevelse. 

Yoga, healing og meditasjon kan fort bli litt alvorlig. Derfor er det så verdifullt å huske på lekenheten! Lekenheten som kan drite litt i det å klare å være tilstede, og det å gjøre ting riktig.

 

Det eneste du trenger er å være den du allerede er. La øyeblikket skje slik det skjer. Være som barnet som utforsker øyeblikket med lekenhetens frie letthet, bakenfor tankenes tunge tetthet!


Individuell Healing & Sjels-veiledning

Jeg tilbyr individuelle healingtimer & sjels-veiledning. Healingen skjer som vår dypere tilstedeværelse i det evige øyeblikket. Timen er helt åpen uten metode eller plan. I denne åpenheten får healingen skje av seg selv og tilpasses der du er i ditt liv. Opplevde begrensinger kan løsne fri med både mykhet og kraft. Friheten du er som sjel åpnes i deg som menneske.

 

Timen inkluderer verdifull sjels-veiledning gjennom samtale, ofte i starten og slutten av timen. Sjels-veiledningen kan gi deg dypere klarhet i din prosess, slik at åpningene dine integreres med en mykhet inn i hverdagen.

Fjern-healing

En fjern-healing time virker på samme måte som en vanlig healing time, men skjer over telefon eller Zoom. Det anbefales å ligge eller sitte behagelig en plass hvor du kan være i fred og kjenne healingen som skjer.

 

Fjern-healing er like virkningsfullt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healingkraften ikke er begrenset av tid og rom. En slik time kan vise deg nettopp dette.


Meditasjon & Healing-Samlinger

Mine meditasjon- & healingsamlinger skjer spontant gjennom øyeblikket. Der vår dypere tilstedeværelse åpnes som øyeblikkets evighet, stillhet og kraft.

Det skjer både guidet og i stillhet. Med og uten musikk. 

Jeg har gratis live meditasjoner og lydopptak på Insight Timer appen.

bottom of page