top of page
1ED3FCB6-C857-490C-94E1-0627625C9B19.jpeg

Meditasjon

Kunsten å være tilstede

Jeg har gratis live meditasjoner og lydopptak på Insight Timer appen. Følg meg der og bli med på mine meditasjoner!

Meditasjon kan være en av de mest verdifulle gavene du gir deg selv i hverdagen. Det handler helt enkelt om å være tilstede i den opplevelsen du har akkurat nå. 

Stopp opp og ta en pause fra alt du gjør. Finn en behagelig stilling å sitte i, gjerne ett sted hvor du kan være i fred. Bare vær i opplevelsen av øyeblikket. Tillat tanker, følelser og fornemmelser i kroppen å få komme og gå.

 

La øyeblikket skje... Det er ingenting du kan gjøre feil, selv om tankene kanskje tror det.

 

Ofte kan det dukke opp vanskelige tanker, vonde følelser eller ubehag i kroppen. Da er det verdifullt å huske at du er bevisstheten som ser det som kommer og går. Når dette skjer er det fordi begrensningene du fortsatt tror du er løsner fri. Det mest verdifulle er å puste dypt noen ganger og huske at fristillingen skjer. Det er ingenting du må gjøre, bare være den som ser. 

 

Det å bare være eller "ikke-gjøren" kan være utfordrende for mange mennesker. Fordi vi i vårt samfunn er opplært til å skulle gjøre og klare ting hele tiden. Kanskje er det lettere enn tankene tror? Vi er jo den dypere tilstedeværelsen hele tiden. Det er ikke noe du skal bli eller få til. Nøkkelen er å minne seg selv på det. 

Det er ikke alltid en dans på roser å meditere. Det krever mot og kjærlighet å møte deg selv med åpenhet og aksept. Men det er gull verdt! 

Når du regelmessig tar deg tid til dette, vil du kjenner mer og mer på friheten du er bakenfor tanker, følelser og kropp. Det åpner opp for at du kan leve den frie flyten i hverdagen. Leve  i tråd med dine drømmer og verdier istedenfor for å gå på autopilot.

 

Er du klar for å gripe dagen, og øyeblikket?

bottom of page