Meditasjon

Kunsten å være tilstede

Jeg har gratis live meditasjoner og lydopptak på Insight Timer appen. Følg meg der og bli med på mine meditasjoner!

Meditasjon kan være en av de mest verdifulle gavene du kan gi deg selv i hverdagen. Det handler helt enkelt om å være tilstede i den opplevelsen du har akkurat nå. 

Stopp opp og ta en pause fra alt du gjør. Finn en behagelig stilling å sitte i, gjerne ett sted hvor du kan være i fred. Bare vær i opplevelsen av øyeblikket. Tillat tanker, følelser og fornemmelser i kroppen å få komme og gå. La øyeblikket skje... Det er ingenting du kan gjøre feil, selv om tankene kanskje tror det. Hvis du kjenner motstand eller kaos i tankene så gi rom for det. Legg merke til om du kan observere det du opplever, eller om du føler deg fanget i det.

Det er ikke alltid en dans på roser å meditere. Det krever mot og kjærlighet å møte deg selv med åpenhet og aksept. Men det er gull verdt! 

Når du regelmessig tar deg tid til dette, vil du etterhvert bli mer tilstede i hverdagen. Det gjør at du kan ta bevisste valg som er i tråd med dine verdier istedenfor for å gå på autopilot. Ikke minst vil du kjenne hvor levende du er!